Tervetuloa seuraamaan kahden Kuopion alueen brändilähettilään yhteistä blogia. Mukanamme pääset seuraamaan kuulumisiamme niin musiikin, Mirka-muodin kuin savolaisuudenkin saralla. Syntymähulluus ja sananrieska eivät kulje yksin, vaan tässä tapauksessa kaksin. Tervetuloa mukaamme!

maanantai 27. kesäkuuta 2016

Lasten pelimannipäivä Siilifolkissa pe 8.7.

Savon pienet pelimannit ja laulajat pääsevät yhteisen ilon äärelle, kun Siilifolkissa kajahtaa perjantaina 8.7. ilmaisen pelimannipäivän yhteissoitto. Päivän mittainen leiri järjestetään Siilinjärvellä Innocumin rakennuksessa Harjamäellä Kuopion konservatorion Siilinjärven musiikkiopiston tiloissa klo 10-14.

Päivä koostuu suomalaisista kansanmusiikin helmistä, eväistä, lauluista, leikeistä ja tietenkin yhdessä soittamisesta. Soittimia löytyy paikan päältä, jos omaa soittopeliä ei vielä ole hankittuna. Mukaan pääsee kaikilla instrumenteilla yli 5-vuotiaat lapset ja aikuisetkin ovat leiripäivään tervetulleita. Opettajina toimivat Riitta ja Petra.

Leiripäivä on kaikille osallistujille ilmainen Siilinjärven kunnan myöntämän apurahan turvin.

Lauantaina 9.7. Pienet pelimannit esiintyvät Riitan ja Petran mukana Siilifolkissa klo 10.

Ilmoittautua voit Petralle osoitteeseen petra.lisitsin@gmail.com tai puhelimitse 040 7624162. Mukaan pääsee ainakin 20 ensimmäistä lasta. Tervetuloa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti