Tervetuloa seuraamaan kahden Kuopion alueen brändilähettilään yhteistä blogia. Mukanamme pääset seuraamaan kuulumisiamme niin musiikin kuin savolaisuudenkin saralla. Syntymähulluus ja sananrieska eivät kulje yksin, vaan tässä tapauksessa kaksin. Tervetuloa mukaamme!

sunnuntai 19. kesäkuuta 2022

Repertuaari esiintymisiin

Duon kansanmusiikkikeikkojen, yhteislaulujen ja juontojen lisäksi

TARJOAMME:
 

Lasten teemalliset konsertit
 
Hurrja merirosvoseikkailu
Tule mukaan suureen aarrejahtiin! Piirretään aarrekartta ja käännetään kokka kohti suuria seikkailuja! Toiminnallinen merirosvoaiheisista lastenlauluista koostuva konsertti leikittää ja laulattaa sekä antaa mielikuvituksen laukata. Konsertti sopii kaikenikäisille lapsille ja perheille ja on kestoltaan 30-45 minuutin pituinen. Konserrtia voi jakaa myös vaikkapa kolmeen 20 minuutin osaan. 
 
Muita teemoja ovat mm. eläimet ja lasten perinnelaulut.

Hyvää tekevä konsertti
 
Paikallisväestön ja maahanmuuttajien, erityisesti ukrainalaisten, yhteinen 60-75 minuutin konsertti, jossa lauletaan ja laulatetaan suomalaisia lauluja, kuunnellaan paikallista kansanmusiikkia ja tarinoita kappaleiden takaa, mutta tuodaan myös ukrainalaisia lauluja kuultaville. Ohjelmistossa on ukrainalaisia kansanlauluja, joihin on käännetty suomalaiset sanat. Konsertissa on mahdollisuus esitellä esim. paikalliset vapaaehtoistyöntekijät tai kunnan palveluohjaajat tulkin ollessa paikalla. Konsertin lopuksi laulamme muutaman kaikkien yhdessä osaavan yhteislaulun, kuten Miljoona ruusua. Konsertti toteutetaan kaksikielisenä ja mukana konsertissa on tulkki.

Hyvän mielen musiikkihetki
 
Vanhoja iskelmiä, kansanmusiikkia, jutustelua ja tarinoita kiireettömästi ja mukaansa tempaavasti. Hyvän mielen musiikkihetket sopivat erinomaisesti mm. palvelutaloissa pidettäviksi.

Yhteistyö Tolokun tyttöjen kanssa  
 
Musiikkiterapeuttinen hetki

Wanhan ajan tanssit
 


Kaksikolta löytyy omat äänentoistolaitteet sekä valot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti